Kam se vydat?
Minigalerie
Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie

Další články

Dovolená s Fidelem a Che Guevarou: Poznejte „revoluční“ Kubu, dokud to jde ESO Travel na Novinky.cz
Chcete strávit dovolenou na pláži, v horách, výlety po městech a přitom na vlastní kůži zažít, jak se žilo za socialismu?
Sedm nej, které na Kubě nesmíte vynechat ESO Travel na Novinky.cz
Díky celoročně příjemným teplotám a minimu srážek v zimních měsících je Kuba jednou z nejoblíbenějších zemí...
Kam na Kubu bez turistů? Zkuste východ, ráj s bílým pískem a dlouhými plážemi ESO Travel na Novinky.cz
Kuba byla a je karibskou legendou. I přes mnohá úskalí se tady žije naplno a každý den naplňují drobné radosti...

zájezdy Kuba

To nejlepší z Kuby To nejlepší z Kuby 12. 10. - 24. 10.
75 990,-
02. 04. - 11. 04.
20 975,-
02. 04. - 11. 04.
20 975,-

Tištění knižní průvodci Kubou

Přidáno: 31.07.2012 | Autor: Redakce

Tištění knižní průvodci Kubou

Pokud vyrážíte na dovolenou na Kubu, rozhodně se vyplatí kromě nastudování online zdrojů pořídit také tištěného průvodce po Kubě. Ne vše si totiž zapamatujete a přístup k internetu v kubánské přírodě může být složitý. Proto jsme pro Vás prošli nabídku tištěných průvodců Kubou a přinášíme Vám ty nejzajímavější knižní vydání průvodců.

Klasika českého trhu je kniha Kuba – průvodce v edici Marco polo. Ta je velmi levná, lze koupit již za 99Kč a dodává se i s cestovním atlasem. Pokud Vám stačí menší průvodce, můžeme ho s klidem doporučit.

Pokud máte raději multimédia, můžete se v knihkupectví podívat po knize Kuba - Turistický průvodce + DVD v edici Rough guides. Kromě mnohem většího rozsahu se dodává také s DVD. Tento knižní průvodce Kubou je vhodný spíše pro prostudování v teple domova. Přímo na cestování po Kubě doporučujeme nějakou lehčí edici.

Tím může být například průvodce Kubou od Merianu. Ten je dodáván dokonce s vyjímatelnou mapou. Mezi další nejkvalitnější knižní průvodce po Kubě patří knihy od Lonely Planet a National Geographic.

Před cestou Vám doporučujeme vydat se do knihkupectví a zjistit si, jaká kniha Vám bude vyhovovat nejlépe. Ať už vyberete jakoukoli, přejeme Vám krásnou dovolenou na tomto exotickém ostrově.

Komentáře