Kam se vydat?
Minigalerie
Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie Galerie

Další články

Dovolená s Fidelem a Che Guevarou: Poznejte „revoluční“ Kubu, dokud to jde ESO Travel na Novinky.cz
Chcete strávit dovolenou na pláži, v horách, výlety po městech a přitom na vlastní kůži zažít, jak se žilo za socialismu?
Sedm nej, které na Kubě nesmíte vynechat ESO Travel na Novinky.cz
Díky celoročně příjemným teplotám a minimu srážek v zimních měsících je Kuba jednou z nejoblíbenějších zemí...
Kam na Kubu bez turistů? Zkuste východ, ráj s bílým pískem a dlouhými plážemi ESO Travel na Novinky.cz
Kuba byla a je karibskou legendou. I přes mnohá úskalí se tady žije naplno a každý den naplňují drobné radosti...

zájezdy Kuba

To nejlepší z Kuby To nejlepší z Kuby 12. 10. - 24. 10.
75 990,-
02. 04. - 11. 04.
20 975,-
02. 04. - 11. 04.
20 975,-

5 nejlepších barů ve Viñales, kde teče rum proudem a zábava končí s prvními slunečními paprsky

Přidáno: 19.10.2016 | Autor: Vendula Vrablová

5 nejlepších barů ve Viñales, kde teče rum proudem a zábava končí s prvními slunečními paprsky

Oranžovohnědý rum se zlatavým nádechem teče proudem a krásné tanečnice (i podmaniví tanečníci) čekají pouze na to, až dotančíte do jejich vždy otevřené náruče. Takové je Viñales – městečko, kde o zábavu do brzkých ranních hodin rozhodně není nouze. Máme pro vás 5 nejlepších barů, které musíte poctít vaší návštěvou.

Bar El Barrio: Nejlepší Mojito široko daleko

V restauraci a baru El Barrio můžete ochutnat nejlepší karibské Mojito široko daleko. Lahodný rum, tmavý třtinový cukr, čerstvá máta, limetka a perlivá voda – tradiční kombinace v netradičním pojetí a prostředí vás velmi mile překvapí. Z venku nenápadná restaurace má svoje typické kouzlo, které ve vás zanechá nesmazatelnou stopu s vůní karibského rumu…

3J Bar de Tapas: Dobré jídlo a ještě lepší muzika

Něco dobrého na zub? Jedině v 3J Bar de Tapas! Přes den si zde pěkně v klidu a v příjemném prostředí pochutnáte na lahodných specialitách a večer se toto tradiční kubánské „bistro“ promění na roztančený parket plný krásných kubánských tanečnic. Aby zábava nevázla, objednejte si některý z koktejlů, které jsou ve zdejším klubu vyhlášené.

Cuevas de Viñales: Diskotéka ve skále a pod hvězdami

Kdy jindy si můžete zatrsat ve skále a pod širým nebem plným hvězd? Jedině během návštěvy městečka Viñales a vyhlášené diskotéky Cuevas de Viñales. Přímo uprostřed skály – konkrétně u vchodu do El Palenque de los Cimarrones na vás čeká nespočet dřevěných laviček a podmanivými světly podbarvený taneční parket. Drinky jsou zde pochopitelně drahé, řada cestovních kanceláří ale nabízí speciální „night life“ balíčky, v jejichž ceně je zahrnuta doprava, nealko, ale třeba i půl lahve rumu.

Centro Culturo Polo Montañez: Skvělé místo na party s přáteli

Máte dost kosmických neonů a laserových paprsků? Co takhle vyměnit noční řádění za trochu kultury? Učinit tak můžete v Centro Culturo Polo Montañez, kde na vás čeká nejen vyhlášená kuchyně, ale především celá koncertní šňůra s živou hudbou. Protože je podnik poměrně dost oblíbený, je potřeba zde rezervovat místo s dostatečným předstihem.

Rumayor: Jedna z největších open air party

Jedna z největších open-air stage v celém Viñales! Pravidelné hudební večery s oblíbenými a kvalitními rezidenty, stejně jako výborné koktejly i pravidelně pořádané taneční kurzy – to vše a ještě víc na vás čeká v obřím venkovním amfiteátru, jehož vstup činí 5 dolarů a zahrnuje také jeden drink „na rozjezd“.

Noc ve víru tance, doutníků a rumu

Kuba – největší ostrov Karibiku a městečko Viñales má společné jedno – nikdy nekončící zábavu, která se nese v duchu rytmické hudby, přemíry karibského rumu a nejlepších doutníků na světě. Ochutnejte Karibik trochu jinak a vydejte se prověřit odolnost jater do některého z místních barů. Roztančené (a mnohdy i roztoužené) tanečnice se vás nemohou dočkat!

Komentáře